Een (sport)vereniging bestaat uit spelers, vrijwilligers en fans. Zonder hen géén (sport)vereniging. Waar een (sport)vereniging ook niet zonder kan zijn de “Gulle Gevers”, de SPONSORS. Door hun bijdrage(s), financieel of materieel kun je als club vaak dat beetje extra bieden aan je leden.
Bij DVVC vinden we het dan ook heel normaal dat we de SPONSORS minimaal 1x per jaar wat extra aandacht geven.Eenmaal per jaar, tijdens een thuiswedstrijd van DVVC1 worden de sponsors uitgenodigd om een leuke gezellige dag te beleven op het Sportpark Dongekant.Dit jaar had een extra feestelijk tintje. Zowel DVVC1 als DVVC2 speelden hun wedstrijd in hagelnieuwe shirts voorzien van de naam van de nieuwe hoofdsponsor: In ’N Outdoor Van Steenoven. En in het bijzijn van vele genodigde sponsors en In ’N Outdoor Van Steenoven eigenaar zelf, opende voorzitter Carla van Delft vol trots en dankbaarheid de prachtige overkapping. Van het vroege voorjaar tot het late najaar kunnen de gasten van DVVC nu, vanaf de eerste tot de laatste zonnestralen al heerlijk buiten op het terras verblijven. De prachtig, lange overkapping is tevens voorzien van licht waardoor ook ’s avonds buiten zitten zeer aangenaam wordt. Een prachtige bos bloemen en een heerlijke fles wijn waren als bedankje dan ook zeker op zijn plaats.Er waren meteen wat aanwezige gasten die de daaropvolgende wedstrijd van DVVC1 – TVC vanuit hun plaatsje onder de overkapping probeerde te volgen. Met een klein zonnestraaltje is het nml al meteen goed toeven nu op het terras.


Een prachtige aanwinst voor DVVC waarvoor we heel dankbaar zijn. Dank In ’N Outdoor Van Steenoven.Er waren dus heel wat sponsors aanwezig zondag 20 oktober. Het is altijd fijn te zien dat ‘ons clubke’ DVVC nog altijd kan rekenen op veel plaatselijke bedrijven die graag op enigerlei wijze de voetbalclub bijstaan. Aan allen zeggen wij: Dank, Dank, Dank voor alle bijdragen in onze mooie club. Deze zondag was speciaal voor jullie maar wij vinden het even zo goed hartstikke leuk om jullie ook op andere (zon)dagen langs de lijn te zien om naar een van de teams te komen kijken.Een van de sponsors moest dan toch ook nog “aan het werk”. Rond 18.00uur was er namelijk een heerlijk koud- en warm buffet voor alle genodigden. Dit overheerlijke buffet was verzorgd, én gesponsord (hoe kan het ook anders 😉 ) door Coert van Os van de Salamander. Coert, dank je wel het was verrukkelijk. Alle sponsors, nogmaals: Hartelijk dank en wij hopen jullie volgend jaar weer allemaal te zien tijdens de volgende sponsordag. En uiteraard zeker zo gezellig: Veel eerder al langs de lijn bij een van de wedstrijden van een DVVC team. Tot dan, tot gauw weer, tot ziens op Sportpark Dongekant.